Ja pots convertir la teva vocació en professió. Convocatòries obertes per a Practictioner.

Hola, sóc el Pau Cardona

T’explico la meva orientació i valors

Benvinguts i benvingudes

Qui sóc?

Sóc el Pau Cardona, Psicòleg per la Universitat de Barcelona, Màster en Hipnosi Ericksoniana per l’Institut Erickson i MBA amb especialitat en Recursos Humans per ESERP i la Universitat Camilo José Cela.
A més sóc Master Practitoner en PNL, Coach especialista en PNL i un dels 2 únics formadors oficials acreditats per la Society Of NLPtm a Espanya.
En el meu dia a dia em dedico a acompanyar persones i organitzacions en els seus processos de canvi i creixement personal.
Sempre des d’una perspectiva positiva i amb un respecte total per les creences i valors dels altres, treballem la gestió emocional, canviem i eliminem pors i bloquejos, millorem la comunicació amb nosaltres mateixos i amb altres i canviem creences limitants per altres que ens ajudin a arribar allà on volem. Sempre intento ser efectiu en la meva feina i aconseguir resultats comprovables i duradors.
Les meves principals eines són la Psicologia, des d’una perspectiva positiva i integradora, la Programació Neuro Lingüística, la Hipnosi Ericksoniana i el Coaching.
Però com a bon ericksonià, utilitzo totes les eines al meu abast per adaptar-me millor als objectius dels meus clients. Com deia Haley “La teràpia s’ha d’adaptar al client, no el client a la teràpia”..
És per això que segueixo formant-me de contínuament per, a més de continuar aprofundint en les meves eines preferides, incorporar eines cognitiu-conductuals, sistèmiques o gestàltiques per posar alguns exemples.
M’agrada pensar que, pas a pas, podem canviar-ho tot.
Mentrestant, segueixo gaudint de la meva feina i les persones espectaculars que m’acompanyen en aquest camí.
El que m’acredita

Titulat per:

La meva experiència

Empreses amb les quals he treballat:

Parlem?

Per reservar una sessió inicial o obtenir més informació, posa’t en contacte amb mi.

Suscríbete a la Newsletter

¡Recibe información sobre actividades, formaciones, talleres y mucho más!