Ja pots convertir la teva vocació en professió. Convocatòries obertes per a Practictioner.

Sessions de PNL, Coaching i Psicologia

Desenvolupament personal, psicoteràpia i acompanyament al canvi

Més Informació

Com treballo?

Iniciar i mantenir un procés de canvi pot semblar molt difícil al principi. La meva feina és facilitar i acompanyar-te en aquest procés. Junts definirem els teus objectius: el canvi que desitges realitzar, identificarem les teves fortaleses i la millor manera de desenvolupar-les i aplicar-les de la forma més efectiva i pràctica perquè obtinguis resultats des del primer dia.
Per a mi és important que tu siguis una part activa i protagonista del teu canvi. Sóc un ferm creient en la màxima de Jeff Haley que diu que la teràpia s’ha d’adaptar al client, no el client a la teràpia.
Per això per a mi és important conèixer i adaptar-me als teus valors i prioritats. En la meva experiència és la manera més efectiva de treballar, al cap i a la fi, tu ets l’únic expert mundial en tu mateix/a.
Beneficis

Què podem treballar?

Gestió emocional
Canvi d’hàbits
Bloquejos
Ansietat i estrès
Fòbies i pors
Guanyar confiança
Millorar les teves habilitats comunicatives

Vols més informació?

Si estàs pensant a fer sessions amb mi, sol·licita’m una primera trucada, així podré conèixer el teu cas i oferir-te una idea personalitzada de com seria treballar junts, perquè puguis decidir millor.
Disciplines

Quines son les meves eines?

Psicologia

Com a psicòleg, la meva orientació és positiva, humanista i integradora, el que significa que treballo des del desenvolupament de les teves capacitats, per orientar-les a aconseguir els teus objectius i canviar allò que desitges canviar.

Per a mi és molt important entendre i treballar respectant els teus valors i adaptant-me a les teves necessitats. Ningú sap més de la teva situació i els teus objectius que tu mateix.

Per aconseguir això treballo des de la perspectiva de la psicologia positiva i aplico eines de les orientacions cognitiu conductual, sistèmica, teràpia estratègica breu i gestalt.

PNL

Fundada als anys 70, la Programació Neurolingüística és una disciplina que agrupa tècniques de diferents àmbits com la psicologia, la lingüística o la neurologia. Se l'ha definit com "l'estudi de l'excel·lència".

La PNL treballa principalment amb la manera com elaborem els nostres pensaments i el nostre llenguatge i com aquests afecten les nostres emocions, creences i accions.

Gràcies a la PNL identifiquem l'excel·lència (estats i recursos) i ens entrenem (programem) per reproduir-la.

Coaching

El Coaching és un procés estructurat a través del qual t'acompanyaré en la detecció de les teves necessitats, definició dels teus objectius, la creació d’un pla de treball i l'execució del mateix.

En aquest procés farem servir eines d'anàlisi, de gestió emocional i de recursos, desenvolupades tant des del món empresarial com el de la psicologia per assegurar que desenvolupes tot el teu potencial.

El coaching ens ofereix una manera sistematitzada de recórrer la distància entre el lloc on et trobes i el lloc on desitges estar. Ens permet crear objectius poderosos i identificar i mobilitzar recursos ja existents o aconseguir aquells dels quals encara no disposem, obtenint en el camí canvis duradors i poderosos.

Hipnosi

La hipnosi genera un estat de focalització de l'atenció conscient que permet accedir a habilitats inconscients, encara que aquestes siguin considerades habitualment inaccessibles.

És un estat agradable durant el qual queden en suspens els dubtes i els temors, produeix una gran relaxació corporal i muscular afavorint un pensament actiu i creatiu alhora que permet, com ha estat demostrat amb estudis científics, l'accés a funcions habitualment relegades al parasimpàtic o a l'inconscient.

Ens permet: Controlar la sensació Dolorosa, Produir Distensió i Relaxació controlant l'Ansietat, Superar Pors i Fòbies, Millora de les funcions del Sistema Immune Gran eficàcia per combatre l'estat Depressiu o Pal·liar efectes secundaris d'algunes medicacions.

La meva formació

Titulat per:

Metodologia

Com funcionen les sessions?

01 Trucada Gratuïta

Trucada o vídeo conferència de presa de contacte gratuïta. Així podré conèixer el teu cas i oferir-te una idea personalitzada de com seria treballar junts, perquè puguis decidir millor.
És molt important que et sentis cómod@ tant amb mi com amb la meva forma de treballar.

02 Sessió inicial

Definirem els teus objectius i identificarem els recursos que ja posseeixes per desenvolupar-los i aplicar-lo en el teu procés, de forma coherent als teus valors perquè el veritable protagonista siguis sempre tu.

03 Treball entre sessions

Per traslladar el canvi a la teva vida, és vital que el portis a la pràctica. En cada sessió dissenyarem formes perquè allò que treballem en sessió es converteixi en resultats observables.

04 Sessions successives

En cada sessió seguirem ampliant objectius i desenvolupant recursos fins que aconsegueixis el canvi que desitges.

Reserva ara la teva sessió

Si estàs pensant a fer sessions amb mi, sol·licita’m una primera trucada gratuïta, així podré conèixer el teu cas i oferir-te una idea personalitzada de com seria treballar junts, perquè puguis decidir millor.
Opinions de clients

La seva valoració és la que més compta

MR

Meilyn Rivera
Florida, USA
Sesiones de PNL y Coaching
gener, 2023
“Pau Cardona es un excelente coach y terapeuta y definitivamente muy profesional y conocedor del tema. Puedo decir que las técnicas utilizadas crearon una reconexión conmigo y esto me ha permitido tener mejor apreciación de mi entorno y de los eventos que suceden y esto me trajo más felicidad y mejores decisiones. En consecuencia, soy más Segura y me enfrento con mayor objetividad a las diferentes situaciones. Yo sigo trabajando en mi para alcanzar mayor asertividad y tener aún más conexión con mi ser interno… que interpreta ahora mejor los diferentes personajes. Ampliamente recomiendo a Pau como terapeuta pues me ayudó mucho en mi propia interpretación del mundo y mis respuestas más asertiva a las diferentes situaciones.”

BP

Blanca Pérez
Barcelona
Sesiones de PNL y Coaching
febrer, 2023
«Em dic Blanca, vaig connectar amb en Pau Cardona després de trobar-lo a youtube. Les sessions personalitzades que vam fer em van servir de molt. El seu acompanyament i facilitat de connexió fan les sessions tant de coach com de pnl molt profitoses. Jo us el recomano totalment. Pots canviar el punt de mira i gestionar molt millor allò que t’engoixa. Gràcies Pau!»

LZ

Lilian Zino
Barcelona
Sesiones de PNL y Coaching
gener, 2023
“Empecé a trabajar con Pau porque sentía que necesitaba ayuda para poder gestionar situaciones que se me escapaban de las manos. Nunca pensé que la ayuda y las herramientas que me proporcionaría Pau me serían útiles en todos los ámbitos de mi vida, a corto y largo plazo. Recomiendo a Pau 100% a todas aquellas personas que quieran lograr un cambio desde la seguridad en sí mismas, redescubriendo y respetando su esencia.”

Suscríbete a la Newsletter

¡Recibe información sobre actividades, formaciones, talleres y mucho más!